Arjen Visser was geboren in Sneek op 2 september 1882. Hij verliet Apeldoorn op 27 december 1928 en vertrok naar Haarlem.
Werkadressen waren Koninginnelaan 62 en later de Graanweg 46. Van deze fotograaf zijn weinig foto's bekend omdat hij geen stempel of naamsvermelding op de kaarten drukte. Waarschijnlijk is Visser in 1916 begonnen als fotograaf.

KONINGINNELAAN 62-60-58. Geheel links op nr. 62 de woning van de fotograaf zelf. Op nummer 60 zit de behangerij en stoffeerderij van W. Visser. (Familie?) Op nr. 58 een kruidenier. Later zat hier de boekhandel van R. Postma.
BADHUISWEG 92.

Achterop de oude ansicht staat geschreven: Villa nr. 88 Badhuisweg, Apeldoorn op 2-8-1916 namiddag. Op het plat boven de serre: P. Corver, 69 jaar. Voor de serre: J.C. Corver, geb. van Abs, 66 2/3 jaar. Voor de suite: Maria Corver 33 1/2 jaar. Bij de voordeur de diensbode Maria Garretsen 21 jaar. 't Linker zolderraampje staat open. De deuren der slaapkamer op het plat boven de serre zijn toe. Voor de serre, links van 't huis een kastanjeboom en een eschdoorn. Door het Voorhek van links naar rechts ziet men een rozenperk, overblijvende zonnebloemen, een kleine spar, een perkje afrikaantjes, een perkje roze-paarse spirea's, daarvoor geraniums, vervolgens zichtbaar enkele takken van een blauwe- of zilverspar, onderlangs het hek o. j. kers.
Fotograaf was Visser, een man met één been, tòch wielrijder, alles op zijn rijwiel meevoerende, zijn tarief was de 1e 10 stuks f 1,25 elke meer 0,10. Marie Corver liet de foto's maken, zij is 't, die ze ten geschenke geeft.

Vogt, Aug. F.W.